TuinaanlegEen tuin aanleggen, is een serieuze investering voor tientallen jaren. W.v.Ettekoven zal altijd meedenken en u, door de vele jaren ervaring, goed advies geven over de beste keuzes. Uiteraard staat het nakomen van afspraken en het netjes afleveren bovenaan.


MateriaalU kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld uw huidige stenen te hergebruiken maar W.v.Ettekoven levert ook nieuwe stenen. Verder leveren wij ook zand, grond, klei, grind, tegels, betonranden, betonbielzen, houtbielzen, worteldoek, boomschors, granulaat, pvc en diverse hout soorten.


Goed advies


Omdat W.v.Ettekoven garant wil staat voor kwaliteit en een goede aflevering, zullen wij bij de aanleg van een tuin de eigenaar altijd het beste adviseren. Door veel ervaring met grondverzet en tuinaanleg kunnen wij goed inschatten hoe de bodem zich zal gedragen. Niet alleen nu, maar ook jaren later als de tuin volgroeid is. Ons advies wordt altijd goed onderbouwd en aangetoond via andere projecten. De tuinen die we aanleggen liggen er allemaal perfect bij en daar zijn we trots op. Ook uw tuin wordt met grote nauwkeurigheid aangelegd zodat u weer jaren kunt genieten van uw tuin.