Welkom bij loon- & grondverzet bedrijf W.v.Ettekoven te MaartensdijkW.v.Ettekoven is in 1996 opgericht door Willem van Ettekoven en inmiddels gegroeid tot een groot succesvol loon- & grondverzet bedrijf met meerdere vaste werknemers. De werkzaamheden variŽren van kleine tuinen tot grote ecoducten en bouwprojecten. W.v.Ettekoven is in heel midden Nederland actief, bij particulieren, bedrijven en gemeenten.Uitgraven grote bouwput, Bosch en Duin
Grondwerkzaamheden, Zeist
Verbouwing boerderij, Oud Zuilen
Nieuwe paardenbak, Hollandsche Rading, Stal Prinsenburg
Aanleg particuliere tuin, Hilversum
Aanleg recreatieterrein Soest
Uitgraven grote bouwput, Bosch en Duin
Aanleg particuliere tuin, Maartensdijk
Aanleg nieuw riool, Maartensdijk
Nieuwe paardenbak, Hollandsche Rading, Stal Prinsenburg
Aanleg recreatieterrein Soest
Aanleg nieuw riool, Maartensdijk
Asfalt verwijderen, Bilthoven
Woning, Hollandsche Rading
Grondwerk Lunetten, Utrecht


Meer dan alleen grondverzet

Bij W.v.Ettekoven kunt u terecht voor veel meer dan alleen grondverzet. Het bedrijf beschikt over een imposant machinepark. Ze zijn praktisch voor elke klus inzetbaar, groot of klein. Diverse soorten en formaten graafmachines, inzetbaar voor een moeilijk te bereiken achtertuin tot het zwaarste werk. Verder kan alles geregeld worden dus alles is mogelijk.

Naast alle verzetwerkzaamheden kunt u bij W.v.Ettekoven ook terecht voor uw tuinaanleg. Van kleine tot grote projecten. Bestrating ophogen, bomen verwijderen, nieuwe bomen plaatsen, complete aanleg, etc. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld uw huidige stenen te hergebruiken maar W.v.Ettekoven levert ook nieuwe producten zoals;†zand, grond, klei, grind, stenen, worteldoek, boomschors, granulaat, pvc en diverse hout soorten.

Voor sloop- en bouwwerkzaamheden is W.v.Ettekoven ook inzetbaar. Het verwijderen en bouwen van funderingen, gevels, muren en riolering is geen enkel probleem.†

Blader gerust eens door de website om een goed beeld te krijgen van wat W.v.Ettekoven u te bieden heeft.Waar W.v.Ettekoven voor staatWie W.v.Ettekoven kent weet dat altijd alle afspraken nagekomen worden, vertrouwen en eerlijkheid erg belangrijk is en er altijd mee- en doorgedacht wordt om goed werk af te leveren.Meer informatie?


Neem gerust telefonisch contact op met Willem via 06 - 533 17 009 en u hoort het uit eerste hand.